Camping Lyon

campings, tips & informatie
Lyon is een prachtige stad waar veel dingen te doen zijn. Vanuit de camping kun je gemakkelijk de stad en de omliggende gebieden verkennen.

Campings in Lyon

Er zijn talloze campings in de omgeving van Lyon, waaronder kleine, gezellige campings en grote, moderne campings met alle gemakken. Veel campings in Lyon bieden ook huuraccommodaties, zoals stacaravans en chalets, voor wie liever niet in een tent slaapt. De campings in Lyon zijn over het algemeen goed uitgerust met faciliteiten, zoals sanitair, zwembaden, speelplaatsen en sportterreinen. Sommige campings hebben zelfs een eigen supermarkt of restaurant.
 1. Camping du Parc de Miribel Jonage
  Een grote, moderne camping met zwembad, speelplaats, restaurant en winkel, gelegen op 15 minuten rijden van Lyon.
 2. Camping Les Cascades
  Een gezellige, kleine camping met stacaravans, chalets en tentplaatsen, gelegen in een prachtig natuurgebied aan de oevers van de Rhône.
 3. Camping de la Plaine
  Een ruime, moderne camping met zwembad, speelplaats, sportterrein en huuraccommodaties, gelegen op 30 minuten rijden van Lyon.
 4. Camping La Rive
  Een gezellige, kleine camping met stacaravans, chalets en tentplaatsen, gelegen aan de oevers van de Rhône en op loopafstand van het centrum van Lyon.
 5. Camping Le Village
  Een ruime, moderne camping met zwembad, speelplaats, sportterrein en huuraccommodaties, gelegen op 20 minuten rijden van Lyon.
 6. Camping du Bois des Bordes
  Een groot, modern resort met zwembad, speelplaats, restaurant en winkel, gelegen op 20 minuten rijden van Lyon.
 7. Camping de la Côte
  Een gezellige, kleine camping met stacaravans, chalets en tentplaatsen, gelegen aan de oevers van de Saône en op loopafstand van het centrum van Lyon
 8. Camping du Château
  Een ruime, moderne camping met zwembad, speelplaats, sportterrein en huuraccommodaties, gelegen op 30 minuten rijden van Lyon.
 9. Camping de la Plaine des Vins
  Een gezellige, kleine camping met stacaravans, chalets en tentplaatsen, gelegen in een prachtig wijngebied op 20 minuten rijden van Lyon.
 10. Camping du Bois
  Een ruime, moderne camping met zwembad, speelplaats, sportterrein en huuraccommodaties, gelegen op 15 minuten rijden van Lyon.

Campings in Lyon

Vanuit een camping in Lyon kun je gemakkelijk de stad en de omliggende gebieden verkennen. Lyon heeft talloze leuke bezienswaardigheden, zoals het oude centrum met zijn prachtige pleinen en kathedralen, het Musee des Confluences en het Musée d’Art Contemporain. Ook kun je vanuit de camping mooie wandelingen en fietstochten maken langs de oevers van de Rhône en de Saône en genieten van het uitzicht op de stad en de omliggende heuvels.
In de omgeving van Lyon zijn ook talloze leuke dorpen en steden te ontdekken, zoals de pittoreske stad Grenoble of het prachtige natuurgebied Parc Naturel Régional du Pilat. Ook kun je vanuit de camping gemakkelijk excursies maken naar de wijnstreken van de Rhône en genieten van de heerlijke wijnen en streekproducten.
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2 Corendon

Bekijk op dit moment 45 vakanties.

8.8

5/5
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
4. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5