Station Lyon

Stations, tips & informatie
Wil je alles weten over de stations in en rondom Lyon? Lyon heeft meerdere stations die worden gebruikt voor treinverkeer, met inbegrip van het Gare de Lyon-Perrache, het Gare de la Part-Dieu en het Gare de Lyon-Saint-Exupéry.

Station Lyon-Perrache

Lyon-Perrache is het oudste station van Lyon en ligt in het oude centrum van de stad. Het station wordt gebruikt voor treinverkeer naar omliggende steden en regio’s, zoals Grenoble, Valence en Marseille. Het station heeft talloze winkels, restaurants en cafés en is goed verbonden met het openbaar vervoer, met tram- en busverbindingen naar de rest van de stad.

Station Lyon Part-Dieu

La Part-Dieu is het grootste station van Lyon en ligt in het zakelijke district van de stad. Het station wordt gebruikt voor treinverkeer naar andere steden in Frankrijk, zoals Parijs, Lille en Straatsburg, en heeft ook verbindingen met andere landen, zoals Duitsland, Zwitserland en Italië. Het station heeft talloze winkels, restaurants en cafés en is goed verbonden met het openbaar vervoer, met metro- en tramverbindingen naar de rest van de stad.

Station Lyon Saint-Exupéry

Het Gare de Lyon-Saint-Exupéry is het internationale station van Lyon en ligt op ongeveer 20 kilometer ten oosten van het centrum van de stad. Het station wordt gebruikt voor treinverkeer naar andere landen, zoals Italië, Zwitserland en Spanje, en heeft ook verbindingen met het vliegveld Lyon-Saint-Exupéry. Het station heeft talloze winkels, restaurants en cafés en is goed verbonden met het openbaar vervoer, met busverbindingen naar de rest van de stad.
Alle stations in Lyon zijn goed uitgerust met faciliteiten, zoals bagageopslag, wisselkantoren, winkels en restaurants. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, zodat je gemakkelijk de rest van de stad kunt verkennen.
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2 Corendon

Bekijk op dit moment 45 vakanties.

8.8

5/5
3. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
4. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5